Doe mee

GroenLinks bezoekt Kerckebosch
GroenLinks bezoekt Kerckebosch

GroenLinks Zeist werkt aan een groene en duurzame gemeente met gelijke kansen op ontplooiing en geluk voor iedereen. Van de ruim 200 leden zijn er ongeveer 85 actief en betrokken. Dat is best veel en toch kunnen we nog steeds hulp gebruiken. 

 

Heb je zin om een bijdrage te leveren? Dan ben je van harte welkom.

Wil je het eerst eens kennismaken? Dat kan ook. Neem dan contact op met Hans Snel. Of bezoek onze eerstvolgende ledenvergadering (zie agenda).

Je kunt ons volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram, op YouTube en op Pinterest

Vacatures

Vacatures in het bestuur

  • Bestuurslid communicatie: Heb je ervaring met (of gevoel voor) externe communicatie? Ervaring met digitale media? Ben je een teamspeler? Ben je zorgvuldig en kom je je afspraken na?  En vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het succes van de afdeling van GroenLinks in Zeist? Dan is dit een hele leuke functie. Het bestuurslid communicatie coördineert de externe communicatie van bestuur en fractie. Adviseert raads- en bestuursleden over externe communicatie. Houdt samen met de webmaster en de webredacteur in de fractie de website bij. Verzendt nieuwsbrieven en e-mail uitnodigingen naar leden, sympathisanten en relaties. Beheert samen met anderen de Facebookpagina en het Twitteraccount van de afdeling. Verzendt persberichten en agendaberichten en onderhoudt contacten met de pers.En daarnaast is het bestuurslid communicatie natuurlijk een volwaardig bestuurslid dat meepraat en beslist over de afdelingszaken en deelneemt aan de activiteiten van de afdeling. Info en sollicitatie naar secretariszeist@groenlinks.nl 
  • Secretaris: Werk je gestructureerd? Ben je handig met de computer en het schrijven van teksten? Ben je een regelaar? En vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het succes van de afdeling van GroenLinks in Zeist? Dan is dit jouw functie. De secretaris plant in overleg met de voorzitter de bestuurs- en ledenvergaderingen van de afdeling. Schrijft bondige verslagen. Houdt afspraken en acties bij en documenteert het overzichtelijk in de cloud. En daarnaast is de secretaris natuurlijk een volwaardig bestuurslid dat meepraat en beslist over de afdelingszaken en deelneemt aan de activiteiten van de afdeling. Info en sollicitatie naar secretariszeist@groenlinks.nl 

Vacature in het campagneteam

  • Huis-aan-huiscoördinator: Ben je een organisatie-talent? Zorgvuldig, stressbestendig en flexibel? Iemand die gestructureerd werkt en goed documenteert? En wil je graag meewerken aan de beste gemeenteraadscampagne van GroenLinks Zeist ooit? Dan is deze functie iets voor jou. De huis-aan-huiscoördinator plant en organiseert de huis-aan-huis-campagnes, coördineert de training van vrijwilligers en beheert en distribueert de campagnematerialen. Vraag de volledige vacaturetekst aan bij Hans Snel, campagneleider.

Vacatures in het multi-mediateam van de gemeenteraadscampagne

We zijn op zoek naar de volgende mensen:

  • Twee of drie reporters voor het schrijven van journalistieke verslagen van bijeenkomsten, persberichten, artikelen voor de website en social media en voor het redigeren van het verkiezingsprogramma. 
  • Twee of drie fotografen voor het verzorgen van beeldmateriaal voor onze website, social media en het verkiezingsprogramma
  • Twee of drie social mediaspecialisten: mensen met ervaring op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Pinterest, die samen de online campagne willen helpen uitvoeren.
  • Eén of twee videospecialisten: voor het maken van aantrekkelijke videocontent tijdens onze campagne.

Stuur bij interesse een e-mail naar Gert-Jan van Lochem, de multimedia coördinator binnen het campagneteam.

En verder.....

Daarnaast kun je de volgende activiteiten op korte termijn al doen:

  • Met ons mee langs de deuren om in gesprek te gaan met bewoners van Zeist (iedere maand bezoeken wij één wijk of dorp in Zeist)
  • Je expertise aanbieden als expert op afroep voor onze raadsleden

Stuur bij interesse in één van de bovenstaande werkzaamheden een e-mail naar Hans Snel.