Bespreking

Daniël van Blitterswijk

Fractiesecretaris

Ik ben een geboren en getogen Gouwenaar en tijdens mijn HTS werktuigbouwkunde opleiding verhuist naar Utrecht. Daar ben ik getouwd en hebben wij ons eerste huis gekocht. Toen mijn vrouw en ik een iets grotere, mooie, fijne plek (met tuin) zochten om te wonen, vonden we Zeist. Hier wonen we nu 8 jaar en hebben we twee kinderen gekregen. We wonen hier met heel veel plezier en voelen ons elke dag meer thuis in Zeist. 

In het dagelijkse leven werk ik als projectmanager bij ingenieursbureau Sweco in De Bilt op de afdeling Duurzame Energie. Dit past ook bij mij omdat ik vind dat wij, als maatschappij, goed rentmeesterschap moeten voeren en bewust met de aarde en onze afdruk op deze aarde bezig moeten zijn.  Daarnaast ben ik een gematigd christen en vind ik dat onze maatschappij voor iedereen ruimte moet bieden voor ontwikkeling en leven.

Vanuit dat thuis gevoel en vanuit wie ik ben, ondersteun ik GroenLinks Zeist als Fractiesecretaris. Dit geeft mij het gevoel dat ik een bijdrage lever aan onze maatschappij, lokaal in Zeist.