Najib Zahri

Najib Zahri

Verbinding naar buiten

Ik ben 62 jaar en woon sinds 1990 in Zeist. Ik ben getrouwd met Maria en heb twee kinderen, Hajar (28) en Ilyas (18). Ik ben 2 jaar actief bij Groen Links. Daarnaast ben ik algemeen coördinator van de stichting Tolérance voor vluchtelingen Zeist.
Hier help ik nieuwkomers bij hun integratie en om een sociaal netwerk op te bouwen. Ik help ze de weg te leren kennen in Zeist naar activiteiten, scholen, sport en instanties. Zo snel mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij, vinden we belangrijk voor nieuwkomers in Zeist.

Mijn hobby’s zijn figureren, korte filmpjes maken en koken. Mijn lievelingsplek is het Blookerpark in Huis ter Heide, een kalme plek, met mooie natuur en een vijver.

GroenLinks is mijn partij. GroenLinks ondersteunt duurzaamheid, tolerantie, solidariteit en empathie. En GroenLinks heeft altijd nieuwe ideeën om dit te bereiken. 

Ik wil graag iets terug doen, iets positiefs betekenen voor deze samenleving., ik wil onder de mensen zijn en met hen praten. Het is belangrijk dat je als partij grote groepen mensen kunt bereiken.
Wij moeten arbeidsdiscriminatie tegengaan. De gemeente kan als werkgever het goede voorbeeld geven. En bedrijven die een afspiegeling vormen van onze samenleving meer kansen geven op het gunnen van overheidsopdrachten. 

Ik wil meewerken aan de groei van GroenLinks Zeist om deze idealen te bereiken. 

Najib Zahri