Ik ben 65 jaar en woon sinds 1990 in Zeist, ik ben geboren en getogen in Taza een stad die in zuiden van Rifgebergte Noord-Oost Marokko ligt, In maart 2018 ben ik tot buitengewoon Raadslid verkozen.

Ik werk momenteel bij VPRO media park in Hilversum. Wegens mijn werkloosheid in 2015, ging ik werken als maatschappelijke begeleider en tolk bij vluchtelingenwerk Zeist en op 31 december 2016 had ik samen met partijgenoot Roel van Nieuwstadt stichting Tolérance opgericht.

Stichting Tolérance helpt nieuwkomers bij integratie en om een sociaal netwerk op te bouwen en de weg te kennen in Zeist naar activiteiten, scholen, sport en instanties. Zo snel mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij vinden we belangrijk voor nieuwkomers in Zeist.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in politiek en wil graag mijn bijdrage leveren voor Zeist, want er zijn groepen in Zeist die moeilijk mee kunnen doen. Denk aan migranten, zieken en mensen met een laag inkomen. Deze mensen gaven mij de motivatie en de kracht om te besluiten mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Als nieuwe Nederlander wil ik mensen vertegenwoordigen die geen stem hebben, maar van binnen schreeuwen om hulp. Ik ben een gemotiveerde man die graag iets wil terugdoen, iets positiefs betekenen voor deze samenleving. Ik wil onder de mensen zijn, met hen praten en naar hen luisteren. Het is belangrijk dat je als partij grote groepen mensen kunt bereiken, een politieke partij die van veranderingen houdt.

  • Diversiteit
  • Integratie
  • Welzijn
  • Sport/cultuur
  • Vluchtelingen en statushouders