Op 2 maart 2011 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. GroenLinks Provincie Utrecht doet mee. Geïnteresseerden voor een plek in de nieuwe GroenLinks-fractie in de Provinciale Staten kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de kandidatencommissie.

Op de de provinciale ledenvergadering van 15 april heeft de Afdeling GroenLinks Provincie Utrecht officieel besloten aan de Provinciale-Statenverkiezingen deel te nemen. Het bestuur van de afdeling nodigt belangstellenden uit zich voor een plaats op de kandidatenlijst te kandideren. GroenLinks bezet vier zetels in de huidige Provinciale Staten van Utrecht.

Tijdens een ledenvergadering is een kandidatencommissie ingesteld. Deze commissie zal in het najaar de ledenvergadering adviseren en kandidaten voordragen. Hiervoor is een opdracht vastgesteld en een profiel van de kandidaten en de gewenste samenstelling van de lijst (documenten beschikbaar via link onderaan dit bericht).

Belangstellenden kunnen tot 1 juli 2010 kandidaat stellen. Dit kan door een motivatiebrief en CV te richten aan de kandidatencommissie, t.n.v. Paulien Goedvolk, Oosterwijk 12, 3461GP Linschoten (pamgoedvolk@gmail.com). De kandidatencommissie vraagt in het CV aandacht te besteden aan de ervaring zowel binnen als buiten GroenLinks.

Downloads