Nieuws

Anne Faber

Anne Faber

Bestuur en fractie van GroenLinks Zeist zijn diep geschokt door het afschuwelijke bericht over Anne Faber. Een fietstocht door het bos zou nooit en te nimmer op deze wijze mogen eindigen. Wij wensen familie en naasten van Anne heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit vreselijke verlies.

Raadvoorstel Zeist toegankelijk voor iedereen

Zeist toegankelijk voor iedereen

Voor mensen met een handicap zit het dagelijkse leven vol grote en kleine hindernissen. Ergens lunchen of vergaderen. Vaak staan wij er niet bij stil hoe zij er moeten komen en of zij eigenlijk überhaupt binnen kunnen komen. Wij vragen ons niet af of we naar het toilet kunnen, hoe we een deur kunnen openen, op de eerste verdieping moeten komen, dat is voor de meeste van ons vanzelfsprekend. Hindernissen kunnen fysiek zijn, maar ook sociaal of gewoon een gebrek aan heldere informatie.

Lees verder

Van minicongres over toegankelijk Zeist naar raadsvoorstel

Minicongres "De Zeist Open Uitdaging"

Deze week is het de Week van de Toegankelijkheid. Op initiatief van raadslid Ans Pereboom organiseerden enkele leden van GroenLinks op 21 juni jongstleden een minicongres onder de titel “De Zeist Open Uitdaging”. Voor wie er niet bij was een kort verslag:

Lees verder

Sociale woningbouw op Slotstad RTV

Zeist Zendt

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 besteedt Slotstad RTV in het discussieprogramma Zeist Zendt aandacht aan sociale woningbouw binnen de gemeente Zeist.

Lees verder

Geen leges voor vergunningaanvraag zonnepanelen!

Zonnepanelen

GroenLinks vindt het een slechte zaak als inwoners van Zeist voor duurzame maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, leges moeten betalen. Omdat dat toch soms het geval blijkt te zijn, stelt GroenLinks schriftelijke vragen aan het College.

Lees verder

Pagina's