Wethouder, fractie, bestuur en leden

GroenLinks Zeist bestaat uit ruim 250 leden, van wie er ruim 85 actief zijn. GroenLinks heeft zeven zetels in de Gemeenteraad van Zeist (19,8 % van de stemmen in 2018) en maakt deel uit van het college. Onze wethouder is Laura Hoogstraten.

Je kunt de fractieleden benaderen via hun e-mailadres. Dat vind je op de pagina "Onze mensen". Je kunt ook een keer op het inloopspreekuur van de gemeenteraad komen. De data vind je hier.

De afdeling is te bereiken via het afdelingssecretariaat: secretariszeist@groenlinks.nl. Meer informatie over onze bestuursleden vind je onder "Onze mensen".
Hier kun je een overzicht vinden van de openstaande vacatures in onze afdeling.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en standpunten van GroenLinks Zeist? Bepaal zelf waar je aan mee wilt doen en hoe vaak.

Sociaal en Duurzaam Zeist

Wij werken aan een leefbaar en sociaal Zeist. Maar wij zijn daarin gelukkig niet de enige. Tal van organisaties in Zeist verdienen onze steun. Op deze pagina vind je een overzicht van lokale initiatieven, die wij een warm hart toedragen. We hebben ze ingedeeld onder "duurzaam" of "sociaal"