Over minder dan een week fietst Team GroenLinks de Alpe D’Huzes in de strijd tegen kanker. Hiermee willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.
Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Want we zijn er nog niet!
Ons doel is om minstens tienduizend euro op te halen. Pas dan mogen we fietsen. Nu hebben we iets meer dan zes duizend euro bij elkaar gesprokkeld, maar we hebben jouw steun hard nodig.

Het GroenLinks Team is ontzettend gedreven en bestaat uit Joa Maouche (Wageningen), Paul Smeulders (Fractievoorzitter GroenLinks Noord-Brabant, Den Bosch), Theo Bouwman (Statenlid Noord-Brabant, Eindhoven) en Joris den Ouden (Den Haag).

Wij fietsen niet alleen tegen kanker, maar ook vóór GroenLinks.

Wij willen laten zien dat GroenLinksers uit het dal komen en elke berg kunnen beklimmen. Wij willen laten zien dat GroenLinksers staan voor mensen die het nodig hebben. Wij fietsen om geld op te halen in de strijd tegen kanker, omdat veel te veel mensen veel te jong sterven aan deze ziekte.

Daarom aan jou de vraag om ons te steunen. Als elk GroenLinks raadslid 25 euro sponsort halen we ons doel en gaan we er ook nog eens overheen.

Je kan het team sponsoren, of een van ons persoonlijk.

Dus sponsor:

Team GroenLinks

Joa Maouche

Theo Bouwman

Paul Smeulders

Joris den Ouden

Alvast heel veel dank voor je steun!

Namens Joa, Theo en Paul,

Joris den Ouden

Ps. Donateurs worden uiteraard uitgebreid bedankt op twitter en facebook. Ook houden we je op de hoogte van onze ervaringen in Frankrijk.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/groenlinks/

Alpe D’Huzes

KWF Kankerbestrijding