Opgegroeid in Zeist, Vollenhoven en Brugakker (toen dat opgeleverd werd), in een warm PvdA rood gezin. Op mijn 18e vond ik het welletjes, en trok ik Zeist uit. Maar kleine 20 jaar geleden bracht werk (toen heette mijn functie psychiatrisch pedagogisch medewerker) mij en mijn man weer terug en nog steeds wonen wij en onze (volwassen) kinderen hier met veel plezier. En werk ik ook nog steeds in Zeist, maar nu als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om buiten te zijn, te lezen (groot fantasy fan) avondvullende bordspelletjes te spelen, hou ik van dansen maar ook zeker van hangen op de bank en zit ik op pianoles en yoga.

Na jaren ‘slapend’ lid te zijn geweest werd ik een 10 jaar geleden gebeld, of ik mee wilde doen met de huis-aan-huis campagne van GroenLinks.
Ik maakte me steeds grotere zorgen, over hoe we omgingen (en gaan) met de aarde, met elkaar, en ben me vanaf toen steeds actiever in gaan zetten, tijdens campagnes voor GroenLinks maar ook als mens; steeds meer verduurzamen van leefstijl, en leefomgeving. Eigen verantwoording nemen voor hoe duurzaam je leeft en zorgdraagt voor je leefomgeving, soms in muizestapjes en soms met een sprong. Hoe je je medemens ziet en mee omgaat En wat ik in het klein doe, maakt GroenLinks in het groot waar. Daarom zet ik me hier graag voor in. Voor nu maar zeker ook voor de toekomst!