“ Aandacht voor alles wat kwetsbaar is ”

Bij GroenLinks gaat het om eerlijk delen, klimaat en schone energie, zorg.

Vanaf 2004 woon ik in Zeist, daarvoor heb ik in Maastricht, Eindhoven en Rotterdam gewoond. Het was in het begin wel wennen om in een dorp te wonen, maar inmiddels heb ik mijn draai hier helemaal gevonden. In 2013 ben ik actief geworden voor GroenLinks in de gemeenteraad. In 2016 - 2022 zat ik eerder in de raad, in oktober 2023 volg ik Randall Lentz op, die om gezondheidsredenen moest stoppen. Klimaatdoelen realiseren en opkomen voor de zwakkeren in de samenleving zijn voor mij belangrijke redenen lid van GroenLinks te zijn.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze twee honden in het bos. Je kunt me ook een aantal keren per week in de sportschool vinden. Maar ik sla ook graag een balletje met een vriendin of ga ik gezellig met vriendinnen op stap.

Mijn doel is een samenleving waar het niet uitmaakt of je een beperking hebt, omdat een inclusieve (toegankelijke) samenleving de norm is. Inclusief is wat mij betreft heel breed en gaat over nieuwkomers, LHBTI’-ers en mensen met een niet Nederlandse achtergrond. Artikel 1 van de Grondwet* geldt voor mij als leidend beginsel.

Portefeuille

Lokale Economie en Centrum

Recreatie & Toerisme

Begraafplaats

Horecabeleid

Zakelijke relatie Figi, ’t Slot, Beauforthuis

 

Wijk 

Zeist Centrum