Ik ben Bas van der Schild. In 1968 geboren te Amsterdam in de Pijp 2 hoog achter. Daar woonde ik samen met mijn moeder. Mijn visuele beperking zorgde ervoor dat ik op mijn twaalfde inwoner van Zeist werd. Ik kwam op Bartimeus te wonen. Overigens, inwoner van Zeist was ik al een beetje, omdat we onze vakanties doorbrachten in de stacaravan op camping de Krakeling. Na de middelbare school, Herman Jordan, heb ik Zeist een tijdje verlaten om uiteindelijk in 2004 terug te keren in Den Dolder. Daar Woon ik met mijn partner Corien en dochter Meintje.

 

Sinds 2003 werk ik bij Koninklijke Visio als Adviseur HRM. Ik adviseer diverse stafdiensten op het hoofdkantoor te Huizen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren bestuurlijke ervaring opgedaan bij de Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden en als secretaris van het bestuur van GroenLinks in de gemeente Zeist. Op 12 oktober 2021 ben ik toegetreden tot de Raad.

Gebieden die mijn belangstelling hebben zijn:

Wonen, Werken, Mobiliteit, Bestaanszekerheid en Inclusiviteit.

 

Ik ben niet iemand die roept dat dromen werkelijkheid zullen worden, maar ze zijn ook zeker niet altijd bedrog, zoals een bekende Nederlandstalige volkszanger heeft gezongen. Er valt absoluut aan realistisch gestelde doelen te werken die je een stap verder zullen helpen. Daar geloof ik in!