Ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Afke, en sinds 2016 wonen we in het mooie Austerlitz, na jaren wonen en werken in Zuid Afrika. We hebben geen kinderen, wel 2 honden en ik ben full-time werkzaam als oncologie- en oedeemfysiotherapeut in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht.
Wij wonen in een heerlijk huisje middenin het bos en de vrije tijd wordt gevuld met familie en vrienden, wandelen met onze honden, sport (een 1/2 triathlon is het doel dit jaar ;-), skaten, mountainbike), moestuin, zeilen, piano (muzikale begeleiding van een vrouwenkoor in Ijsselstein), en pizza bakken in de tuin. Welkom!
 
GroenLinks is al jaren mijn partij. Met altijd al een linkse voorkeur is mijn politieke bewustzijn In Zuid Afrika flink gegroeid; de enorme ongelijkheid tussen bevolkingsgroepen in kansen en middelen en verwachtingen en de historische achtergrond geven enorme uitdagingen voor de huidige regering. De overheid faalt door incompetentie en corruptie en de erfenis van de apartheid, maar wat er door de gemeenschap van mensen voor elkaar wordt gebokst, is inspirerend.  
Met de Tweede Kamer verkiezingen van maart 2017 in aantocht wilde ik met dat latente politieke bewustzijn actief wat doen in Nederland. 
Groen Links: samen delen, de aarde delen, eerlijke en laagdrempelige zorg en passend onderwijs, met de menselijke maat, had altijd al mijn stem. Nu leek de tijd rijp voor verandering, bewustzijn en maatschappelijke vergroening. Daar wilde ik deel van uitmaken!
Na een Meet-Up in Tivoli en aanmelden als lid van Groen Links werd ik al snel ingelijfd in het geoliede HaH-team van Hans Snel. De groep mensen die ik daarbij tegenkwam en de leuke gesprekken op straat aan de deuren brachten plezier, een groeiend begrip over hoe het werkt in de gemeente-politiek en een drive om meer te doen, juist kleinschalig en lokaal. Austerlitz Duurzaam bracht gelijkgestemden en ik woonde diverse bijeenkomsten bij van Duurzaam Zeist etc.

Ik ga deel uitmaken van het bestuur van de afdeling Zeist aansluiten om mijn bijdrage hierin te leveren, bijvoorbeeld door het organiseren van concrete projecten als World CleanUp Day, huis-aan-huis acties, afvalvrij leven en het faciliteren van stadslandbouw.