Ik heb op het Bogermancollege te Sneek mijn VWO (profiel Natuur & Gezondheid) afgerond en vervolgens een jaar lang praktisch full - time in de lokale HEMA gewerkt. Verder heb ik destijds vrijwilligerswerk gedaan bij het dr. Wumkeshus, een verzorgingstehuis. Ik hielp hier met de organisatie van de maandelijkse bingo.

Inmiddels woon ik alweer ruim 4,5 jaar in ons mooie, groene dorp, waar ik na mijn tussenjaar naar toe ben verhuist! Dit deed ik om in Utrecht de bachelor Humanistiek te kunnen volgen. Dit is een opleiding die zich richt op het humaner inrichten van de samenleving en zingeving. Naast mijn opleiding heb ik onder andere met veel liefde gewerkt als huishoudelijke hulp bij Docura Thuiszorg.

Na mijn bachelor heb ik een pré-master political science aan de Radboud Universiteit gevolgd. Dit zijn de meest relevante vakken van de bachelor politicologie. Inmiddels ben ik begonnen aan een master Political Theory.  

Daarnaast ben ik sinds mei 2019 actief bij een internationale studentendebatvereniging. Hier help ik bij de organisatie van toernooien en heb ik als vicevoorzitter onderdeel uitgemaakt van het bestuur van 2020 - 2021. Ook organiseer en geef ik debatworkshops aan externe partijen.

Al op jonge leeftijd wilde ik graag de waarden die ik belangrijk vind, gelijkheid, menselijkheid en solidariteit, kunnen vertegenwoordigen en uitdragen. Dit zijn in mijn ogen cruciale aspecten voor een fijne samenleving, waarin iedereen zich thuis kan voelen. Deze waardes zie ik terugkomen in de standpunten van GroenLinks. Om deze waardes verder te kunnen vertegenwoordigen, ondersteun ik de lokale fractie en het campagneteam van onze lokale fractie. Dit doe ik door mee te gaan met huis-aan-huisacties en de sociale mediakanalen te onderhouden. Tevens ben ik sinds mei buitengewoon raadslid c.q. fractie-assistent!

Mijn hart ligt bij een sociaal beleid op het gebied van werk- en inkomen, een toegankelijke jeugdzorg en inclusie in de breedste zin van het woord. Want iedereen moet mee kunnen doen in Zeist!