Ik ben Silke, 23 jaar en studeer momenteel politicologie in Nijmegen. Eerder heb ik een bachelor humanistiek afgerond, een opleiding die zich richt op het humaner inrichten van de samenleving en zingeving. Ruim vier jaar geleden ben ik vanuit een klein dorp in Friesland naar het mooie en groene Zeist verhuisd. 

Al op jonge leeftijd wilde ik graag de normen en waarden die ik belangrijk vind, gelijkheid en solidariteit, kunnen vertegenwoordigen. Dit zijn in mijn ogen ontzettend relevante aspecten van een fijne samenleving, waarin iedereen zich thuis voelt. Deze waardes zie ik terugkomen in de standpunten van GroenLinks. Ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen toen ik op mijn negentiende voor het eerst mocht stemmen! Per mei 2021 mag ik de fractie ondersteunen in de rol van Buitengewoon Raadslid. Daarnaast ben ik betrokken als Digitale Media Manager en ondersteun ik bij de fractiecommunicatie. Door middel van het plaatsen van online content en het schrijven van artikelen over onderwerpen waar de fractie zich mee bezig houdt, wil ik graag een bijdrage leveren aan onze prachtige partij!

In mijn vrije tijd wandel ik graag, luister ik veel naar muziek en heb ik graag goede gesprekken! Daarnaast ontmoet ik graag nieuwe mensen en ben ik actief bij een debatvereniging.